О НАМА

Дневни лист “Вечерње новости”, деценијама најтиражнији дневни лист на простору бивше Југославије, има дугу традицију објављивања читуља, како за подручје Србије тако и за цео регион. У складу са развојем дигиталних медија, “Новости” су покренуле портал citulje.novosti.rs, који уз матични сајт novosti.rs дневно има милионску видљивост.

citulje.novosti.rs је портал намењен бржем и једноставнијем обавештавању јавности о смрти чланова породице, родбине, блиских пријатеља, сарадника, познаника.

У складу са новим технологијама и потребом за што доступнијим информацијама, могућност електронске објаве умрлица постала је неизбежан сегмент дигиталне комуникације. У односу на традиционалне принт медије, видљивост и доступност овако објављене информације је неупоредиво већа због могућности да људи и ван граница наше земље добију правовремену информацију о смрти блиских особа или познаника.

Наш циљ је да олакшамо породицама и пријатељима процес објаве информација о смрти, помена, сећања, захвалности. Једноставном процедуром, без одласка на шалтер, кориснику је омогућено брзо слање објава, уз могућност онлајн плаћања. Потврду о исправности послатог текста, фотографија и материјала добијате одмах.

Посебна погодност коју пружа портал citulje.novosti.rs је могућност да умрлица објављена на нашем порталу буде објављена и у дневном листу „Вечерње новости“, уз надокнаду према важећем ценовнику.

Коришћењем услуга које пружа портал citulje.novosti.rs корисници су адекватно заштићени прихватањем дефинисаних Услови коришћења и Политика приватности на које се обавезују корисници, односно пружалац услуге.

Ова веб апликација користи колачиће како би вам обезбедили најбољу могућу услугу. Додатне информације можете наћи на страници Политика колачића.

Прихвати