ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ КОРИСНИКА

* Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени Компаније Новости а. д. Београд (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

ЗАШТИТА ПОВЕРЉИВИХ ПОДАТАКА О ТРАНСАКЦИЈИ

* Приликом уношења података о платној картици поверљиве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине гарантује процесор платних картица, Banca Intesa a. d. Beograd, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Ниједног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Ова веб апликација користи колачиће како би вам обезбедили најбољу могућу услугу. Додатне информације можете наћи на страници Политика колачића.

Прихвати