O NAMA

Dnevni list “Večernje novosti”, decenijama najtiražniji dnevni list na prostoru bivše Jugoslavije, ima dugu tradiciju objavljivanja čitulja, kako za područje Srbije tako i za ceo region. U skladu sa razvojem digitalnih medija, “Novosti” su pokrenule portal citulje.novosti.rs, koji uz matični sajt novosti.rs dnevno ima milionsku vidljivost.

citulje.novosti.rs je portal namenjen bržem i jednostavnijem obaveštavanju javnosti o smrti članova porodice, rodbine, bliskih prijatelja, saradnika, poznanika.

U skladu sa novim tehnologijama i potrebom za što dostupnijim informacijama, mogućnost elektronske objave umrlica postala je neizbežan segment digitalne komunikacije. U odnosu na tradicionalne print medije, vidljivost i dostupnost ovako objavljene informacije je neuporedivo veća zbog mogućnosti da ljudi i van granica naše zemlje dobiju pravovremenu informaciju o smrti bliskih osoba ili poznanika.

Naš cilj je da olakšamo porodicama i prijateljima proces objave informacija o smrti, pomena, sećanja, zahvalnosti. Jednostavnom procedurom, bez odlaska na šalter, korisniku je omogućeno brzo slanje objava, uz mogućnost onlajn plaćanja. Potvrdu o ispravnosti poslatog teksta, fotografija i materijala dobijate odmah.

Posebna pogodnost koju pruža portal citulje.novosti.rs je mogućnost da umrlica objavljena na našem portalu bude objavljena i u dnevnom listu „Večernje novosti“, uz nadoknadu prema važećem cenovniku.

Korišćenjem usluga koje pruža portal citulje.novosti.rs korisnici su adekvatno zaštićeni prihvatanjem definisanih Uslovi korišćenja i Politika privatnosti na koje se obavezuju korisnici, odnosno pružalac usluge.

Ova veb aplikacija koristi kolačiće kako bi vam obezbedili najbolju moguću uslugu. Dodatne informacije možete naći na stranici Politika kolačića.

Prihvati