НАША ЈЕДИНА МАЈКА

Јелена Гаћеша рођ. Илић

9.4.1941 - 7.9.2024.

преминула је у суботу, 7. септембра 2024. у 84. години након дуге и тешке болести. Сахрана ће се обавити у среду, 11. септембра у 14 сати на гробљу Орловача у Београду. Опело почиње у 13.30 сати. Драга мама, неизмерно Ти хвала за Твој частан и правоверан живот који си нам свима несебично посветила. Хвала за Твоје родитељско жртвовање, љубав, срећу, подршку и бригу за добробит целе наше ближе и даље породице. Хвала за Твој самопрегоран просветни и васпитни рад, непролазно дело и поштовање које си посветила и исказала бројним генерацијама својих ученика, као и својим колегама. Хвала Ти за родољубље према нашем народу, земљи и језику, којим си нас надахнула и заветовала. Никада не можемо заборавити Твој племенити лик, увек ћемо Те поштовати и волети свим својим срцима.

Твоји неутешни синови ИГОР и НЕБОЈША са твојом браћом БОГДАНОМ и СЛОБОДАНОМ с ПОРОДИЦАМА, РОДБИНОМ, КУМОВИМА, твојим ПРИЈАТЕЉИМА, КОЛЕГАМА и УЧЕНИЦИМА

(13)
упали свећу

Ова веб апликација користи колачиће како би вам обезбедили најбољу могућу услугу. Додатне информације можете наћи на страници Политика колачића.

Прихвати