NAŠA JEDINA MAJKA

Jelena Gaćeša rođ. Ilić

9.4.1941 - 7.9.2024.

preminula je u subotu, 7. septembra 2024. u 84. godini nakon duge i teške bolesti. Sahrana će se obaviti u sredu, 11. septembra u 14 sati na groblju Orlovača u Beogradu. Opelo počinje u 13.30 sati. Draga mama, neizmerno Ti hvala za Tvoj častan i pravoveran život koji si nam svima nesebično posvetila. Hvala za Tvoje roditeljsko žrtvovanje, ljubav, sreću, podršku i brigu za dobrobit cele naše bliže i dalje porodice. Hvala za Tvoj samopregoran prosvetni i vaspitni rad, neprolazno delo i poštovanje koje si posvetila i iskazala brojnim generacijama svojih učenika, kao i svojim kolegama. Hvala Ti za rodoljublje prema našem narodu, zemlji i jeziku, kojim si nas nadahnula i zavetovala. Nikada ne možemo zaboraviti Tvoj plemeniti lik, uvek ćemo Te poštovati i voleti svim svojim srcima.

Tvoji neutešni sinovi IGOR i NEBOJŠA sa tvojom braćom BOGDANOM i SLOBODANOM s PORODICAMA, RODBINOM, KUMOVIMA, tvojim PRIJATELJIMA, KOLEGAMA i UČENICIMA

(13)
upali sveću

Ova veb aplikacija koristi kolačiće kako bi vam obezbedili najbolju moguću uslugu. Dodatne informacije možete naći na stranici Politika kolačića.

Prihvati